Tipuri de lucrări executate de societatea noastră :

 

– subzidiri; – subturnări și suprabetonări; – drenuri, sisteme de colectare și de eliminare a apelor; – rețeseri, injectări, împănări la pereți și bolți din orice tip de zidărie; – zidării de cărămidă sau piatră; – lucrări de consolidare șarpantă (romanic, gotic, baroc, eclectic, ingineresc, etc), planșeu din lemn, sau orice tip de muncă de dulgherie; – executare planșee și șarpante noi; – reparații și schimbare învelitori; – lucrări de tinichigerie; – soluții alghicide și fungicide; – tencuieli de epocă (sistem tencuială de asanare, tencuieli cu dosul mistriei, tencuieli pe baza de var hidraulic, etc); – tencuieli uzuale și tencuieli decorative; – sisteme de finisaje (tinci, glet) și de zugrăveli de epocă pe interior și exterior; – sisteme de finisaje (tinci, glet) uzuale pe interior și exterior; – placări cu piatră naturală, faianță, lemn; – restaurări și refaceri de ornamente din zidărie, piatră, mortar, ipsos, lemn; – restaurare tâmplărie, lambriuri și plafoane din lemn și metal; – izolații planșeuri, poduri și fațade cu soluții eficiente și moderne; – pardoseli din parchet din lemn masiv, lemn stratificat, piatră naturală, gresie; – restaurare, refacere sau executare împrejmuiri; etc.

Consolidarea și restaurarea
monumentelor istorice

Activitatea noastră principală. Reparații de degradări structurale și arhitecturale de orice tip, formă și grad. Cele mai importante sunt Biserica Reformată Centrală din Cluj-Napoca, Biserica Reformată din Reteag, Biserica Reformată din Sic, Casa Rhedey str. Napoca nr. 2-4, Biserica Greco-Catolică „Schimbarea la fata” B-dul Eroilor nr. 10 și clădirile aparținătoare, Zidul Cetății din Cluj-Napoca, Împrejmuire strada Pasteur nr. 4-6, Biserica Reformată din Aiud, Casa Tranzit str. Barițiu nr. 16.

DSCF2153

Reparații
capitale

Executăm lucrări de reparații și restaurări de toate feluri și la clădirile care nu sunt monumente istorice, cum ar fii mai multe clădiri sociale și administrative din Cluj-Napoca și județul Cluj dintre care reamintim : clădiri la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, clădirile Universității Medecină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, clădirile Universității ”Babeș-Bólyai”, Clădiri fundația Video Pontes, etc.

DSCF4091

Amenajări
interioare și exterioare

Orice tip de amenajare în domeniul construcțiilor de la A la Z. Lucrări de referințe fiind : Seminarul Teologic Greco-Catolic str. Moților nr. 24, Episcopia Greco-Catolică str. Moților 26, Biserica din Piața Cipariu aparținând Episcopiei Romane Unită cu Roma Greco Catolică de Cluj - Gherla, Muzeul de artă de pe Piața Unirii din Cluj-Napoca, case și apartamente de locuit., etc.

DSCN5370

Construcții
la cheie

Vile, case, cabane și alte clădiri cu funcțiuni social-administrative : Centrul Social P + 3 etaje str. Motilor nr 32., Centrul Social Religios din Cluj-Napoca, strada Donath nr, 142, Casa de Rugăciuni pe strada Brâncuși din Cluj-Napoca, etc.